Segway Ninebot Max G30

Segway Ninebot Max G30 Review – Actieradius van 65km

Plus- en minpunten


  • Een langere actieradius ga je niet vinden
  • Goede balans op de step
  • Degelijke kwaliteit van Segway
  • Met 21 kilogram is dit een relatief zware step

Absolute Segway topmodel

Segway is één van de innovatiefste merken op het gebied van mobiliteit. Met de tweewieler waren zij de eerste op de markt en ook op het gebied van elektrische steps is Segway een voorloper. De Segway Ninebot Max G30 is het absolute topmodel van Segway.

Qua specificaties presteert deze step zeer goed vergeleken met de rest van het aanbod op de markt. De actieradius is 65 (!) kilometer. Hiermee rijd je met je step dus van Amsterdam naar Den Haag. Of van Den Haag naar Utrecht. Er zijn maar weinig steps die zo ver kunnen rijden. Bekijk hier het overzicht van de elektrische steps met de beste actieradius.

25 kilometer per uur!

Wat betreft snelheid presteert deze step ook goed, maar vergelijkbaar met veel andere modellen in de markt. Met 25 kilometer per uur haal je de meeste fietsers in en ben je snel op je bestemming.

De grote wielen van 10 inch maken het rijden op de step extra comfortabel. Hierdoor ga je rustiger door de bochten heen en dit zorgt voor extra veiligheid. De Segway Max G30 heeft luchtbanden en dat zorgt voor een betere demping op drempels en oneffenheden in de weg. Kortom, van deze elektrische step zul je heel veel plezier beleven.
Zijn er ook nadelen bij deze step?

Extra gewicht door dubbele accu

De Segway Max G30 heeft niet alleen maar voordelen. Er is namelijk ook een nadeel aan deze step en dat is dat de accu’s zorgen voor extra gewicht. Hiermee is de step ruim 20 kilogram. Dit is meer dan de meeste andere elektrische steps. De step is daardoor lastiger mee te nemen in de trein.

Conclusie

De conclusie van de Segway Max G30 review is dat deze step absoluut één van de beste opties in de markt is qua specificaties. Let er wel op dat de step wat zwaarder is. Als dit niet bij jou past, is de Denver 85350F misschien meer iets voor jou.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *