Phaewo X10-Pro Review

Phaewo X10-Pro Review – High-tech display met led verlichting

Plus- en minpunten


  • Fijne rij-ervaring door anti-lek banden
  • Goede prestaties voor een lage prijs
  • LED-display lastig te bedienen

We hebben met de Phaewo X10 Pro weer een top step getest en wat een aanrader is dit! Phaewo is niet het meest bekende merk in de markt van elektrische steps, maar inmiddels hebben ze aardig aan de weg getimmerd.

Vergelijking met Xiaomi M365

De X10 Pro is een step voor volwassenen en past qua prestaties in dezelfde categorie als de Denver SEL 65220 en de Xiaomi M365. De maximale snelheid is 25 kilometer per uur en de actieradius is ook 25 kilometer. De step heeft genoeg power om tegen een heuvel op te rijden. Daarmee is dit een hele degelijke step, waar je lang plezier van zult hebben.

Het gewicht van de step is met 12,5 kilogram ook vergelijkbaar met andere steps. Een verschil met de M365 is dat de Phaewo X10-Pro beschikt over anti-lek banden. Dit zorgt voor een fijne rijervaring en dat je minder tijd en geld kwijt bent aan het onderhoud van de step.

[yith_woocompare_table products=”6004,6770″]

Alles wat je moet weten over Xiaomi M365!

High-tech display met led verlichting

De led-verlichting van deze step is top! Je zult zeker gezien worden in het donker. Maar nu even over het display van de step. Het display is overzichtelijk en laat alles zien wat nodig is, zoals snelheid en batterijniveau. Echter werkt de bediening iets lastiger dan bij vergelijkbare steps. Er zit namelijk een knop aan de achterkant van het stuur. Daardoor druk je hem minder snel in als je aan het rijden bent. Er staan wel voldoende video’s op YouTube die duidelijk uitleggen hoe deze werkt.

Nadelen opvoeren van de elektrische step

Wat je ook op YouTube kunt vinden, is beschrijvingen hoe je de step kunt opvoeren. Wees wel heel voorzichtig hiermee, want er zijn genoeg verhalen dat dit niet goed gaat en dat de batterij vervolgens blokkeert. Dit zullen wij dus nooit adviseren. Een ander nadeel van het opvoeren is dat de actieradius een stuk kleiner wordt.

Eindconclusie

Onze conclusie is dat dit wel echt een top aankoop is voor een elektrische step. Qua snelheid en actieradius is de step vergelijkbaar met andere topmodellen. Echter is de prijs lager. Pak er dus je voordeel mee!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *