Review - Denver SCK5300

Denver SCK 5300 Review – Kleurrijke lichtgewicht

Plus- en minpunten


  • Zelf mee steppen zorgt voor een makkelijke besturing
  • Meerdere kleuren beschikbaar
  • Zeer lichte step
  • Lage snelheid

Deze Denver SCK 5300 is een zeer populaire elektrische step voor kinderen op dit moment, en wij mochten hem testen! Hier lees je dus alle ins en outs van de Denver SCK 5300.

Denver – groot aanbod voor elektrische steps

Het merk Denver heeft een groot aanbod aan elektrische steps, voor jong en oud. Deze step is voor gemaakt voor jonge steppers. De hoogte van het stuur is 64 centimeter, maar deze kan versteld worden naar wel 85 centimeter. Dit is erg handig, want kinderen groeien snel, en zo groeit de step mee met het kind. Ook in gewicht kan de step veel hebben. Officieel is de maximale belastbaarheid 50 kilo, maar met mijn 80 kilo werkte de step ook nog steeds.

Zelf meesteppen met de Denver SCK 5300

De snelheid van de step is lager dan bij andere elektrische steps. Bij deze step is het namelijk de bedoeling dat je zelf mee stept. Zonder hulp gaat de step ongeveer 6 kilometer per uur, maar als je hard mee stept, kun je veel harder!

De accu heeft een actieradius van 10 kilometer. Voor kinderen is dit vaak genoeg. Als de accu leeg is, kun je ook gewoon blijven steppen met deze step. De accu is binnen 2 uur weer opgeladen.

Het remsysteem lijkt heel erg op het systeem dat op een ‘normale’ step zit, welke niet elektrisch is. Hierbij kun je het achterspatbord induwen met je voet. Daarnaast kun je ook makkelijk afstappen, want de snelheid is niet zo hoog als je niet mee stept.

Kleurrijke lichtgewicht

Wat verder nog goed is om te noemen, is dat deze step slechts 5 kilo weegt. Daardoor kun je hem makkelijk optillen, zelfs voor kinderen. De step kan worden geleverd in verschillende kleuren, namelijk roze, wit, blauw en zwart. Het opvouwen van de step gaat erg makkelijk.

Eindoordeel

Al met al is deze step een perfecte step voor kinderen die wat extra hulp willen bij het steppen. Hij lijkt in alles op een normale step, maar dan met het voordeel dat je een extra elektrische aandrijving hebt. Daarmee raden wij deze step zeker aan voor kinderen.
Bekijk de step direct

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *