Black dragon stuntstep Review

Black dragon stuntstep Review – Populaire stuntstep

Plus- en minpunten


  • Triple stangklem zorgt voor extra stevigheid
  • Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding
  • Extra veiligheid door stootbescherming
  • Montage kan soms lastig gaan

De Black Dragon Stuntstep is een populaire stuntstep. Wij hebben deze getest en in deze review lees je wat wij er van vinden.

Ultrasterke en lichte constructie

De ultrasterke en uitermate lichte constructie maakt het oefenen van alle mogelijke trucs heel plezierig. Het frame is gemaakt van een speciaal type staal dat goed kan omgaan met hoge kracht en harde stoten. Dit merk je ook als je de step een tijdje gebruikt. Hij blijft stevig en zal niet snel breken. Deze stuntstep heeft een maximale belasting van 100 kilogram en daarmee is hij dus ook sterk genoeg voor zwaardere stunters. Dit laat zien dat Black Dragon zich hierin heeft gespecialiseerd.

Overigens is de stuntstep niet veel zwaarder geworden van dit sterke materiaal. Met 4 kilo kun je de step nog steeds makkelijk springen met de step en deze optillen.

Stootbescherming voor in het skatepark

De handgrepen zijn voorzien van een stootbescherming, waardoor je handen niet beschadigen als je bijvoorbeeld tegen een muur aan schaaft. Deze kun je tijdens het steppen dus gebruiken als een soort bumper. Dit is een erg fijne feature en heeft ons een hoop blauwe plekken bespaard 🙂

Top stuntstep met een lage prijs

Bij de meeste producten geldt dat als de kwaliteit hoger is, de prijs ook hoog is. Bij deze Black Dragon stuntstep hebben ze echter een goede prijs/kwaliteit verhouding gevonden. Dit is echt een top step, voor een relatief lage prijs.

Montage

Het enige nadeel aan deze step is dat de montage soms lastig kan zijn. Bij ons ging het goed, maar van andere stuntsteppers hebben we gehoord dat de schroefjes lastig vast gingen. Hierdoor trekt het stuur ook soms krom. De meeste mensen hebben echter geen problemen met de montage en steppen direct weg op deze Black Dragon Stuntstep.

Conclusie

Al met al kunnen wij stellen dat dit één van de beste opties in de markt is. Hij is erg stevig, het materiaal is van hoge kwaliteit en de prijs is niet al te hoog voor een degelijke stuntstep. Wij raden de Black Dragon Stuntstep daarom zeker aan. Oh ja, en nog een voordeel: de step is er altijd wel in een kleur die bij jou past.

Liever alle stuntsteps zien?

Bekijk stuntsteps

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *