• Makro heeft een breed aanbod van producten en werkt vaak met speciale promotieacties. Bij deze acties zijn er soms aanbiedingen met een elektrische step. Zo heeft Makro eerder de Denver SEL-80130 verkocht. Deze step heeft 8 inch wielen en een maximale snelheid van 20 km per uur. De actieradius van 12 kilometer is wat aan […]

 • Is de band van jouw elektrische step lek? Of wil je een ander wiel monteren op jouw elektrische step? Je bent niet de enige! Daarom volgt hier een beschrijving hoe je dit kunt aanpakken. Deze beschrijving is geschikt voor steps van merken als Xiaomi, Aovo, Denver en meer. Haal een vervangend onderdeel De eerste stap […]

 • Segway Ninebot Max G30

  Segway is één van de innovatiefste merken op het gebied van mobiliteit. Met de tweewieler waren zij de eerste op de markt en ook op het gebied van elektrische steps is Segway een voorloper. De Segway Ninebot Max G30 is het absolute topmodel van Segway.

 • Elektrische step Lidl

  Bent u op zoek naar een elektrische step? Lidl is één van de winkels waar u een elektrische step kunt kopen. Naast alle voedsel en dranken verkoopt Lidl allerlei non-food producten.

 • Elektrische step MediaMarkt

  Media Markt heeft een breed aanbod elektrische steps. Bij de meeste winkels worden deze goed zichtbaar uitgestald in de showrooms.
  Wij snappen dit wel, want elektrische steps is het mooiste product dat Media Markt verkoopt 😉

 • Elektrische step Action

  Action verkoopt vele producten en sinds kort ook een klein aanbod aan elektrische steps. Action is geen specialist op het gebied van elektrische steps. Zij zullen ook geen advies geven of vervangende onderdelen leveren. Let dus voor het kopen van een elektrische step goed op of dit belangrijk voor u is. Het belangrijkste model elektrische […]

 • Elektrische step Barcelona

  Bij NieuweStep hebben we Barcelona bezocht om de verkeersregels en beleving van elektrische steps onder de loep te nemen. Maar welke regels gelden er nu? En mag je zomaar je eigen elektrische step meenemen naar Barcelona?

 • Top-5-goedkope-steps

  Op zoek naar een goedkope step? Wij hebben de top 5 goedkope steps op een rijtje gezet. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij op de hoogte van de nieuwste en de goedkoopste modellen op de markt.

 • Top-5-Goedkoopste-Elektrische-steps

  Inmiddels zijn er steeds meer elektrische steps op de markt gekomen, van allerlei verschillende merken. Het is dan ook moeilijk om een goed overzicht te houden van alle verschillende opties. Zeker als je de goedkoopste elektrische step wilt vinden.