De beste Black Friday aanbiedingen voor elektrische steps

Black Friday valt dit jaar op vrijdag 26 november en dat is het moment voor veel mensen om lang gekoesterde producten te bestellen. Met sinterklaas en kerst in aantocht is het een perfect moment om een cadeau te kopen en wat is een mooier cadeau dan een elektrische step? De elektrische step is snel en wendbaar en daardoor super handig in de stad. De meeste steps zijn makkelijk opvouwbaar, waardoor ze weinig ruimte in beslag nemen. Black Friday is dan ook de ideale periode voor het kopen van een elektrische step.

Met Black Friday wil je natuurlijk wel de beste deal voor een elektrische step. Daarom hebben wij de aanbiedingen van verschillende partijen voor jouw op een rijtje gezet.

Xiaomi M365 – Dit instapmodel voldoet aan al jouw wensen!

Wij hebben eerder al een review geschreven over de Xiaomi M365 en dit is werkelijk een PERFECT instapmodel. Deze elektrische step voldoet aan alle specificaties die je mag verwachten van een elektrische step. De app geeft wat handige extra’s, waarmee je jouw elektrische step goed kunt onderhouden.

Bekijk de review van de M365

Bol.com heeft nu een aantrekkelijke Black Friday aanbieding voor deze elektrische step.

Segway ES2 – Robuuste step voor een mooie prijs!

De Segway ES2 wordt veel gebruikt als deelstep in grote steden. Volwassenen en steps zijn niet altijd een goede combinatie, maar deze elektrische step kan tegen een stootje. In de review van de Segway ES2 schreven wij eerder al dat deze makkelijk in- en uit te klappen is en dat dit één van de betrouwbaarste elektrische steps is. Segway is al jaren DÉ innovator in de branche van het elektrische rijden op twee wielen.

Nu heeft Amazon een geweldige actie voor deze step, die voor volwassenen is gemaakt. Profiteer daarom direct van voordeel bij Amazon.

InnovaGoods Elektrische Step – Innovatie voor een scherpe prijs

Over deze elektrische step is nog minder bekend, maar dit is er zeker één om in de gaten te houden. Zoals de naam als zegt, maakt InnovaGoods zeer innovatieve producten. De elektrische step is er één van. Met een rijbereik van 25 kilometer en een vermogen van 350 watt doet hij zeker niet onder voor de andere top modellen. Verder is er een anti-slip laag verwerkt in het stavlak van de elektrische step, waardoor je niet snel zal uitglijden. Dit alles biedt InnovaGoods aan voor een zeer scherpe prijs.

Bekijk ook andere steps op Black Friday!