Advies - Top 5 snelste elektrische steps

Top 5 snelste elektrische steps

Wij zijn voor jou op zoek gegaan naar de 5 snelste elektrische steps van het moment. Hier lees je welke elektrische step de hoogste snelheid haalt.

5. Segway ES4

De eerste step die we hier uitlichten is de Segway ES4. De batterij van dit model is verwerkt aan het stuur. Hiermee ziet deze elektrische step er mooi en simplistisch uit. Daarnaast is dit een van de snelste e-steps op de markt. Met 30 kilometer per uur haal je ook mensen op een elektrische fiets in. Daarnaast heeft de Segway ES4 ook een goede goede actieradius. Op goede dagen kun je er namelijk wel 45 kilometer mee afleggen.

4. Trendiamo Elektrisch Step Off-Road

Deze snelle elektrische step is één van de duurdere in ons rijtje. Dit komt voornamelijk doordat er ook aan luxe niet is ingeleverd. Met schokbrekers kun je hoge snelheden wel aan met de elektrische step van Trendiamo. Dit is ook wel nodig met een maximale snelheid van 32 kilometer per uur. Het voordeel van deze step is dat je ook goed off-road kunt rijden, bijvoorbeeld op bospaden.

3. Zipper Elektrische step

De Zipper e-step heeft een motor van 800 watt, waarmee je een topsnelheid van 35 kilometer per uur behaald. Het design lijkt op het design van de Trendiamo elektrische step, en het heeft dan ook vergelijkbare schokbrekers. Het gewicht van de step is 40 kilogram, waarmee het lastig wordt om de step te vervoeren in de trein. Deze step is wel goed te gebruiken op een hobbelige of ruige ondergrond. Durf jij deze snelheden dan nog wel aan?

2. Kugoo Kirin B2 Pro

Is het een step of is het een fiets? Wij zijn er nog niet helemaal uit. Het grote voordeel van deze Kugoo Kirin B2 Pro is in ieder geval dat deze makkelijk in te klappen is. En misschien nog wel belangrijker: deze elektrische step haalt snelheden van 40 kilometer per uur. Door het zadel en de grotere wielen heb je extra comfort, waardoor je deze snelle elektrische step makkelijk onder controle houdt.

1. C5 Pro Off-Road

De C5 Pro Off-Road rijdt 49 (!) kilometer per uur. Lees je het goed?! Deze elektrische step is niet vergelijkbaar met andere modellen, want hij gaat twee keer zo snel als de meeste andere elektrische steps! De motor is 500 Watt en doordat de step niet zo zwaar is, haal je topsnelheden. Voor extra balans kun je het achterwiel vervangen door twee wielen. Hierdoor heb je meer grip en is het makkelijk om je evenwicht te bewaren. Ook met twee achterwielen geeft het een enorme adrenalinekick om op deze snelle step te rijden. Durf jij het aan?

Wij adviseren bij deze snelle elektrische steps wel een helm te dragen. Veiligheid staat wat ons betreft voorop!

Bekijk ook met andere snelheden per uur!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *