Welke merken elektrische steps zijn er?

Top 5 beste elektrische step merken

Op de markt van elektrische steps zijn veel verschillende merken actief. Sommige merken hebben al jarenlang ervaring in het maken van de beste en meest innovatieve elektrische steps. Andere merken zijn pas net op de markt met een eerste step.

Daarom is het verstandig om voor de aankoop van een elektrische step goed onderzoek te doen naar de historie en de kracht van het merk. Daarom geven we in dit blog een overzicht van de vijf beste merken van elektrische steps.

Top 5 beste merken van elektrische steps

  1. Xiaomi
  2. Veeley
  3. Segway-Ninebot
  4. Denver
  5. Innova Goods

1. Xiaomi

Xiaomi is opgericht in 2010 met als doel om de smartphone markt te veroveren. Binnen een jaar hadden ze een eigen smartphone met daarbij behorende software. Al snel werd het bedrijf zo succesvol dat ze ook buiten Singapore zijn gaan verkopen.

In 2014 werden er ook al producten gelanceerd buiten de smartphone markt, zoals een tablet en een tv. Een aantal jaren later begon het ook met de verkoop van elektrische steps. Om dat zo goed mogelijk te doen, heeft Xiaomi een belang genomen in Segway. Hierdoor profiteert het van de jarenlange kennis van Segway.

Het topmodel van Xiaomi is de M365 en de M365 Pro. Deze modellen zijn in 2016 op de markt gebracht en bleken een waar succes. De nieuwste step die Xiaomi heeft gelanceerd is de Xiaomi Mi.

Reviews

> Lees de review van Xiamo M365

2. Veeley

Dichter bij huis vinden we het Nederlandse merk Veeley. Dit merk is gericht op de Nederlandse markt en Veeley heeft slechts één model: Veeley V5. Deze step is er op gericht dat er legaal op de Nederlandse weg mag worden gereden en voldoet dan ook aan alle kwaliteits- en veiligheidseisen.

Het is een vrij grote en logge step. Het is niet eenvoudig om deze step in te klappen en op te tillen. Het voordeel is wel dat de wegligging van deze elektrische step zeer goed is.

Reviews

> Lees de review van Veeley V5

3. Segway-Ninebot

Eén van de meest innovatieve merken op het gebied van vervoer is Segway. Uitvinder Dean Kamen zag dat mensen moeite hebben met hun evenwicht en bedacht daarom een systeem dat het evenwicht voor mensen kan bewaren. Dit zorgt voor een dynamische stabilisatie. Ninebot is afkomstig uit Beijing en is al vanaf het begin een specialist in elektrische steps.

Door de krachten te bundelen, is Segway-Ninebot een wereldspeler geworden op het gebied van persoonlijk vervoer en duurzame producten. Het best verkochte model dat momenteel op de markt is, is de Segway ES2. Het nieuwste model is de Segway ES4 en dit model staat bekend om zijn grote actieradius.

Reviews

> Lees de review van Segway ES2

4. Denver

De oorsprong van Denver ligt in Denemarken, waar het in 1990 begon met het importeren van tv’s en radio’s. De focus ligt nog steeds op elektronische producten, maar het assortiment is inmiddels flink uitgebreid. De steps hebben een goede prijs/kwaliteit verhouding, maar je zult bij Denver geen actieradius records breken.

Het nieuwste model is de Denver SCO 85350 en hiermee mag je zeker gezien worden. Deze elektrische step heeft een maximale snelheid van 20 kilometer per uur en een actieradius van 20 kilometer. Wat ons betreft is dit dus een prima instapmodel!

5. Innova Goods

Een ander Europees bedrijf dat succesvol de markt van elektrische steps betreed, is Innova Goods. Innova Goods is actief in vele verschillende markten, zoals producten voor in de keuken, in huis, verzorging, sport en wellness.

Met kantoren in China zorgen ze ervoor dat ze snel en flexibel kunnen schakelen met de fabrieken in China. Hierdoor zit Innova Goods dicht op de productie van de elektrische steps. Met één elektrische step is het assortiment nog niet zo uitgebreid, maar wie weet wat er in de toekomst gebeurd.

De Innova Goods Elektrische step is een mid-range model met een actieradius van 25 kilometer en een maximale snelheid van 25 kilometer per uur.

  • Bron Xiaomi: https://www.mi.com/global/about/
  • Bron Veeley: https://www.veeley.nl/geschiedenis/
  • Bron Segway-Ninebot: https://nl-nl.segway.com/about-the-brand
  • Bron Denver: https://denver-electronics.com/about-us/fast-facts/
  • Bron Innova Goods: https://www.innovagoods.com/en/who-we-are/

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *