Top-5-Goedkoopste-Elektrische-steps

Top 5 goedkope elektrische steps

Inmiddels zijn er steeds meer elektrische steps op de markt gekomen, van allerlei verschillende merken. Het is dan ook moeilijk om een goed overzicht te houden van alle verschillende opties. Zeker als je de goedkoopste elektrische step wilt vinden. In dit artikel zetten wij de top 5 goedkoopste elektrische steps voor jou op een rij.

5. Merkloze Elektrische step

Bij deze merkloze elektrische step is er niet geïnvesteerd in het opbouwen van een merk. Daardoor is de prijs van de step laag gebleven. Qua specs heeft deze elektrische step niets ingeleverd, want de maximale snelheid is 25 km/uur. Ook de zwaardere bestuurders kunnen deze step kopen, want met een maximaal gewicht van 120 kg is de belastbaarheid ook goed.

4. FST10

FST is nog niet zo bekend op de markt van elektrische steps, maar het heeft met de FST10 wel een zeer aantrekkelijk model. De accu heeft een inhoud van 5200mAh, wat serieus is voor een elektrische step. De step heeft drie verschillende snelheid modussen en wordt aangedreven door een krachtige motor. Hierdoor behaal je snelheden tot 25 km/uur en een afstand van ongeveer 18 kilometer. Het display op het stuur maakt de step helemaal af en verdient daardoor zeker een plaats in onze top 5 van goedkoopste elektrische steps.

3. Suotu R1

Als je op zoek bent naar een top elektrische step voor een goedkope prijs, is de Suotu R1 zeker een goede keus. Met een maximale snelheid van 25 km/uur en een actieradius van 25 km voldoet deze step aan alle kwaliteit specificaties. Daarnaast kun je de step ook al binnen 4 uur volledig opladen. De banden zijn massief en gemaakt van rubber. Door het speciale honingraat design zit er alsnog demping in de banden.

2. Denver SEL-80130

Een andere goedkope elektrische step is de Denver SEL-80130. Deze step met luchtbanden rijdt zeer comfortabel. Met een gewicht van slechts 9,9 kilogram kun je deze goedkope elektrische step makkelijk in je hand meenemen. De maximale snelheid is 20 km/uur en daarmee kun je je snel verplaatsen. Dit is een groot voordeel. Daarnaast is Denver een betrouwbaar Deens merk dat al langer actief is in de markt van elektrische steps.

Via Bol.com kunt u deze kopen voor een aantrekkelijke prijs.

Wilt u hem direct bij ons kopen? Dat kan ook! Bekijk hier het product.

1. Denver SEL-65220

De goedkoopste elektrische step voor volwassenen is de Denver SEL-65220. Dit instapmodel is makkelijk opvouwbaar en daardoor ook goed mee te nemen in de trein. De oplaadtijd is met 2 tot 3 uur ook relatief kort, echter is de actieradius beperkt met een maximum van 12 km. De achterrem van deze step werkt erg fijn. Dit werkt intuïtief en net zoals hoe een normale step remt.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *