• Is de band van jouw elektrische step lek? Of wil je een ander wiel monteren op jouw elektrische step? Je bent niet de enige! Daarom volgt hier een beschrijving hoe je dit kunt aanpakken. Deze beschrijving is geschikt voor steps van merken als Xiaomi, Aovo, Denver en meer. Haal een vervangend onderdeel De eerste stap […]

 • Top-5-goedkope-steps

  Op zoek naar een goedkope step? Wij hebben de top 5 goedkope steps op een rijtje gezet. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij op de hoogte van de nieuwste en de goedkoopste modellen op de markt.

 • Top-5-Goedkoopste-Elektrische-steps

  Inmiddels zijn er steeds meer elektrische steps op de markt gekomen, van allerlei verschillende merken. Het is dan ook moeilijk om een goed overzicht te houden van alle verschillende opties. Zeker als je de goedkoopste elektrische step wilt vinden.

 • Advies-Tips-rijden-elektrische-step

  Je hebt het vast weleens gezien, een video van een persoon die hard onderuit gaat met een elektrische step. Vermakelijk om te zien, maar je wilt er zelf niet in zitten. Daarom geven wij in dit artikel 7 tips voor het rijden op een elektrische step.

 • Kan ik met mijn elektrische step in de regen rijden?

  De step is een heerlijk vervoermiddel die je natuurlijk het liefst zo vaak mogelijk gebruikt, zeker in de zomer. Echter komt het helaas ook regelmatig voor dat het regent. Middels dit bericht vertellen we of je met de elektrische step in de regen kunt rijden en hoe je schade kunt voorkomen.

 • type sloten elektrische step

  Als je jouw elektrische step ergens mee naartoe neemt, wil je hem natuurlijk graag veilig opbergen. Je wilt hem natuurlijk het liefst op slot zetten, maar welke manieren zijn er eigenlijk om een elektrische step te beveiligen? Er zijn meerdere opties voor sloten voor elektrische steps. Wij zetten ze hier voor je op een rij.

 • Beste elektrische step

  Elektrische steps zijn er in allerlei soorten en maten. Het kan daarom lastig zijn om de elektrische step te kiezen die het beste bij jou past. Bij NieuweStep hebben we grondig onderzoek gedaan naar de verschillende modellen.

 • Advies - elektrsiche steps voor volwassenen

  Als je een elektrische step gaat kopen, wil je natuurlijk een goede keuze maken. Voor volwassenen zijn er elektrische steps in vele soorten en maten. Wij hebben daarom de beste elektrische steps voor volwassenen op een rij gezet.